10 Δεκ 2008

Συνεχίζεται η δίκη της Μαργαρίτας Καραβασίλη


Στο κλίμα της γενικευμένης αγανάκτησης και του θυμού που εκδηλώθηκε μετά την δολοφονία του μικρού Αλέξη, συνεχίζεται στην Σχολή Ευελπίδων (αίθουσα 4, προκάτ) η δίκη της Μαργαρίτας Καραβασίλη, τ. Γενικής Επιθεωρήτριας Περιβάλλοντος, αύριο Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008, στις 9.00 το πρωί.

Η Μαργαρίτα Καραβασίλη κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση από τον νυν Γεν. Επιθεωρητή Περιβάλλοντος, κ. Γιάννη Δερμιτζάκη, για δηλώσεις της σε δύο εφημερίδες, τον Νοέμβριο του 2007, σχετικά με το μείζον θέμα της ρύπανσης του Ασωπού και της ευρύτερης περιοχής Οινοφύτων, την περίοδο που ανιχνεύθηκε το καρκινογόνο εξασθενές χρώμιο στον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής !

Αναμένεται να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης, Γιάννης Ζαμπετάκης, λέκτωρ Χημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Θανάσης Παντελόγλου, χημικός και χημικός μηχανικός, Πρόεδρος του ΙΤΑΠ.

Θα ακολουθήσει η "απολογία" της Μαργαρίτας Καραβασίλη!

Η συμπαράσταση στον δίκαιο αυτό αγώνα για τη σωτηρία του Ασωπού και της ευρύτερης περιοχής, αλλά για το δικαίωμα στην άσκηση κριτικής είναι αναγκαία και "επιβεβλημένη" τις δύσκολες αυτές ημέρες, όπου ακόμη και η αξιοπιστία της δικαιοσύνης αμφισβητείται....

Περισσότερα διάβασε το άρθρο... "Αυτή η δίκη πότε θα τελειώσει; Και τι μήνυμα θα φέρει για το περιβάλλον στον τόπο μας";

Δεν υπάρχουν σχόλια: