17 Φεβ 2009

Δείτε από την Πρωϊνή Ζώνη του Σκάι την έναρξη της καμπάνιας για τη σωτηρία του Ασωπού-Οινοφύτων

Έγκλημα διαρκείας στον Ασωπό

Η καμπάνια του Σκάι για τη σωτηρία του Ασωπού άρχισε: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=111299&cid=1485&bc=1485&lsc=1

Πρώτα από το ραδιόφωνο, με απευθείας σύνδεση με τα Οινόφυτα, από το σπίτι του παπα-Γιάννη και με εξαιρετικά αποκαλυπτικές μαρτυρίες, συνεντεύξεις, που έκοβαν την ανάσα! Και με την επιστημονική τεκμηρίωση όλων των δεδομένων, των γεγονότων και την παρουσίαση του προβλήματος σε όλες του τις πτυχές από τον Χημικό Μηχανικό, κ. Θανάση Παντελόγλου, που ανέδειξε την δραματική πραγματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία της Πολιτείας .

Συνεχίστηκε με σύνδεση με το στούντιο του Σκάι, όπου ξεκίνησε η καμπάνια, όπου δόθηκαν ορισμένες απαντήσεις από την Μαργαρίτα Καραβασίλη, τ. Γενική Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος.

Συνεχίστηκε με το ραδιόφωνο και ακούσαμε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του Προέδρουτης Ομοσπονδίας Συλλόγων Κατοίκων Ωρωπού, κ. Χρήστου Παναγόπουλου , αλλά και τον Δήμαρχο Ωρωπού, κ. Γαβριήλ που υποστήριξε ότι ακόμη και στην δικιά του γεαώτρηση βρέθηκε πρόσφατα υωηλή συγκέντρωη εξασθενούς χρωμίου, αλλά ότι το νερό της Μαυροσουβάλας είναι ακόμη καθαρό! Με παρεμβάσεις του ο παπα-Γιάννης έδωσε τεκμηριωμένες απαντήσεις για την "σκοπιμότητα" ορισμένων μετρήσεων-αναλύσεων που δίνονται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, που προσπαθούν να αποσιωπήσουν το πρόβλημα....

Με πάθος! Ναι! Με αυτό το πάθος που τον διακρίνει πάντα και που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την ευώδωση των σκοπών μας... Γιατί βγαίνει μέσα από την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τη φύση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=111268&cid=1012&bc=1012&lsc=1

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΡΑΣΗ!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:Σήμερα το πρωί οι άνθρωποι του Σκάι έπιασαν δουλειά για το έγκλημα του Ασωπού! (από http://environmentfood.blogspot.com/

2 σχόλια:

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Κάναμε ανάρτηση και σύνδεσμο για το facebook.

Δείτε στο ιστολόγιο μας (και κάθε αναδημοσίευση και σχόλιο είναι ευπρόσδεκτα)
τι απαντάει η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, εκ μέρους και του Νομαρχη στα αιτήματα της Συμπαράταξης

Μαργαρίτα είπε...

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Κάνω και εγώ ότι μπορώ... Μόλις έκανα ένα σχόλιο στην απάντηση του Νομαρχιακού Συμβουλίου... Πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαφή. Έχουμε ανάγκη την συνεργασία και την συμπαράταξη. Όλι μαζί, ενωμένοι θα κάνουμε τη φωνή μας πιο δύνατή!