23 Απρ 2009

Οι αντιπρόσωποι σας στην Ευρώπη…


Σε λίγο θα ζητήσουν την ψήφο μας. Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές. Και ήταν ΟΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ!

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ κ.κ. Γιώργο ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟ της Νέας Δημοκρατίας και τον Δημήτρη ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ του ΣΥΡΙΖΑ, που ομολογουμένως είναι πάντα παρών!

Όλοι οι άλλοι - 22 τον αριθμό - δεν έκαναν καν τον κόπο ούτε ένα πέρασμα να κάνουν από τον χώρο του Συνεδρίου, όπου κάποιοι Έλληνες αγωνιζόταν για να σταματήσει το έγκλημα!!!

Δεν έκαναν τον κόπο να κάνουν δυο βήματα από τα γραφεία τους για ένα έστω πέρασμα !!!

Έχουμε τους ηγέτες, τους πολιτικούς που μας αξίζουν ? ΚΡΙΜΑ!

Δεν αξίζουν όμως σε όλους, και ας τους υφιστάμεθα! Αυτό το “κάλεσμα” - προσκλητήριο, που έκανε το ιστολόγιο ASOPOS SOS πρέπει να δημοσιευθεί παντού! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Πρέπει όλοι να μάθουν για την προκλητική αδιαφορία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών για μια τόσο σημαντική εκδήλωση που διοργανώθηκε από Έλληνες για το πιο κρίσιμο περιβαλλοντικό έγκλημα που συνεχίζει να συντελείται στην περιοχή Οινοφύτων-Ασωπού!

Μπράβο ASOPOS SOS!
Και μια καλή ΙΔΕΑ: Λέμε με το blog ASOPOS SOS να σχεδιάσουμε ένα ερωτηματολόγιο που θα απευθύνουμε στους ευρωβουλευτές μας (καταρχήν) με εστίαση στο ζήτημα της ρύπανσης του Ασωπού, για να μετρήσουμε τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες και ευασθησίες... και μετά γιατί όχι; Μπορούμε να το στείλλουμε και στους αρμόδιους Υπουργούς, Νομάρχες, Δημάρχους....
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

1 σχόλιο:

ecobubble είπε...

Γεια σου Μαργαρίτα. Ο κόσμος του διαδικτύου είναι μικρός.Έτσι μετά απο πολλά χρόνια ξανασυναντιόμαστε. Βάλια Μπαζού.
Υ.Γ
Λέω για αρχή να τους βάλουμε μια εύκολη ερώτηση...Εαν γνωρίζουν την Τζούλια Ρόμπερτς. θα είναι, ίσως και η μοναδική ερώτηση στην οποία θα απαντήσουν όλοι.