12 Απρ 2009

Ο Ασωπός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Ενημερώνουμε, Καταγγέλουμε, Διεκδικούμε!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, στις 15 Απριλίου



















Η "Ομάδα" ετοιμάζεται... οργανώνεται. Είμαστε πια πολλοί. Όλοι μαζί στον ίδιο αγώνα με μια φωνή, που συμμετέχουμε στο ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη σωτηρία του Ασωπού.
Σε όλη αυτή την γιγάντια προσπάθεια τίποτε δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ενεργή συμμετοχή όλων. Των ανθρώπων του ΙΤΑΠ, που χρόνια τώρα παλεύουν για να γίνει γνωστό - τεκμηριωμένα - το ζήτημα της τοξικής ρύπανσης, αλλά και των Οικολόγων Πράσινων, που συστρατεύθηκαν μαζί μας , πήραν την πρωτοβουλία και μεθοδικά και αποτελεσματικά σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της οργάνωσης.
Μαζί μας και ο ΣΚΑΙ για να προβάλει τα συμπεράσματα από σειράς ερευνών και ρεπορτάζ για το ζήτημα και να ενώσει τη φωνή του με αυτή των πολιτών μιας περιοχής που υφίσταται - χρόνια τώρα - τις δραματικές επιπτώσεις της ρύπανσης!
Αλλά και πολλά άλλα μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ και άλλων τοπικών οργανώσεων θα είναι την Τετάρτη στις Βρυξέλλες... Και πολλοί Ευρωβουλευτές, διαφορετικών εθνικοτήτων, που εκπροσωπούν στην Ευρωβουλή διάφορα πολιτικά κόμματα.
Τίποτε όμως δεν θα ήταν δυνατόν, χωρίς την υποστήριξη και την σημαντική βοήθεια των Ευρωβουλευτών του Κόμματος των Πράσινων! Ένα μεγάλο Μπράβο!
Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις παρεμβάσεις των Ευρωβουλευτών, αλλά και της δικηγόρου, ακτιβίστριας Έριν Μπρόκοβιτς, η οποία θα απαντήσει - μέσω βίντεο - σε σειρά ερωτήσεων, που της υπέβαλαν οι διοργανωτές και η οποία υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί τον Μάιο την περιοχή με το επιτελείο της.
Είναι και άλλοι πολλοί που στέκουν κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Ενημερώνονται από το διαδίκτυο και μας εύχονται Καλή Επιτυχία: Είναι τα 4.600 μέλη της Ομάδας στο facebook "Η Τραγωδία του Ασωπού: Να σταματήσει το έγκλημα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: