26 Απρ 2009

Διάλογος για τη βιοποικιλότητα στην Αθήνα




















"Τα οικοσυστήματα, που είναι τα θεμέλια της ζωής στη Γη, καταστρέφονται με πρωτοφανή ρυθμό. Η προστασία της φύσης αποτελεί αυτονόητη ηθική υποχρέωση"

Με σκοπό τη διαμόρφωση ευρωπαϊκής πολιτικής για τη βιοποικιλότητα αρχίζει τη Δευτέρα το διήμερο συνέδριο με τίτλο "Προστασία της Βιοποικιλότητας - Πέρα από το 2010". Στο συνέδριο θα παραστεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, ομιλητές, από ελληνικής πλευράς, θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς και ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρης Σιούφας.

Την εναρκτήρια ομιλία θα εκφωνήσει ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, Σταύρος Δήμας και θα ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (για περισότερα κλικάρετε στον τίτλο).

ΣΧΟΛΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ:

Τι θα λέγατε να πάμε μια αντιπροσωπεία του Δικτύου Κινήσεων Πολιτών..... με κάποιο πανώ και πολύ νερό από τον Ασωπό.... για να συναντήσουμε όλους αυτούς που θα αναφέρονται στη σημασία της βιοποικιλότητας για να τους πούμε για την βιοποικιλότητα του Ασωπού;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: