12 Μαΐ 2009

Άγνοια για το εάν η ΕΥΔΑΠ παροχέτευσε καθαρό νερό στον Ασωπό δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ Ευάγγελος Μπαλτάς.

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, στον Ασωπό παροχετεύτηκαν από την Υλική, 10.000 κυβικά μέτρα δύο ημέρες πριν από την επίσκεψη μελών της επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής στον Ασωπό (στις 7 Απριλίου).

Απαντώντας σε καταγγελία στο ΣΚΑΪ του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη η ΕΥΔΑΠ αναφέρει ότι οι αρμόδιοι έριξαν το νερό στον Ασωπό, λόγω υπερχείλισης που είχε προκαλέσει η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο της Βίλιζας.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ δηλώνει άγνοια, σύμφωνα με τον γ.γ. κ. Μπαλτά, που μίλησε σήμερα, 12-05 στο ΣΚΑΙ ! Δείτε - Ακούστε: Άγνοια δηλώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ ΄- Ε. Μπαλτάς στο ΣΚΑΪ

Και όχι μόνο αυτό: Ο γ.γ, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στην διαχείριση των αποβλήτων και δεν ανιχνεύονται υψηλές τιμές ρύπων στο ποτάμι. Υποστήριξε επίσης ότι μέχρι το 2011 θα πρέπει όλες οι βιομηχανικές ζώνες -μεταξύ αυτών και των Οινοφύτων- να προχωρήσουν στην ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων τους.

Πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την πλήρη απορρύπανση της περιοχής ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: