6 Μαΐ 2009

Έντονη δυσοσμία στον Κηφισό


Δεν έχουμε έναν μόνο "Ασωπό"!!!

Ένα - ένα έρχονται στο φως τα σοβαρά ζητήματα περιβαλλοντικής ζημιάς που έχουν υποστεί τα πιο σημαντικά οικοσυστήματα αυτής της χώρας και ο "χορός καλά κρατεί". . .

Αμβρακικός, Μαλιακός, Κορινθιακός, Κορώνεια, Τριχωνίδα, κλπ. κλπ. πεθαίνουν!

Και η Πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο μην χάσουν κάποιοι τις καρέκλες τους, αποκρύπτντας, συγκαλύπτοντας ή εξαφανίζοντας ως δια μαγείας σκάνδαλα ολκής, παντός είδους.

Χθες ξαναθυμηθήκαμε τον πολύπαθο Κηφισό...

(μεταφέρουμε από ΣΚΑΙ): "Έντονη ήταν στο Νέο Φάληρο η δυσοσμία που αναδυόταν από τον Κηφισό, μετά τη βροχή το μεσημέρι της Τετάρτης. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας απέδωσε τη δυσοσμία στην έλλειψη ελέγχων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κατά μήκος του ποταμού. Όπως είπε, μέσω των δικτύων της ΕΥΔΑΠ οι επιχειρήσεις διοχετεύουν λύματα στο ποτάμι, με αποτέλεσμα τη δυσοσμία μετά από κάθε βροχόπτωση. Πρόσθεσε επίσης, ότι η διεύθυνση περιβάλλοντος της νομαρχίας εχει προσφύγει πολλές φορές στο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ. Από την πλευρά του ο καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου Δημήτρης Κουτσογιάννης απέδωσε τη δυσοσμία στα στάσιμα νερά του Κηφισού και στη ρύπανση είτε απο βιομηχανικά είτε από αστικά απόβλητα, καθώς μέσα στο ποτάμι εντοπίζονται σκουπίδια, μπουκάλια και κλαδιά".

Σχετικά θέματα από ΣΚΑΙ
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό
Γεμίζουν μπάζα το ρέμα της Χελιδονούς
Προκαταρκτική εξέταση για Κηφισό


ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ;;;; ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΠΥ ΑΣΩΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: