6 Ιουν 2009

Ποινικό δικαστήριο για εγκλήματα κατά του Περιβάλλοντος


Θα πρέπει να συσταθεί Δικαστήριο ειδικά για τα Εγκλήματα κατά του Περιβάλλοντος, τόνισε από τη Ρώμη ο νομπελίστας Αντόλφο Πέρεθ Εσκιβέλ.

Ο τιμημένος με το Βραβείο Νόμπελ της Ειρήνης Αντόλφο Πέρεθ Εσκιβέλ πρόεδρος επίσης της βενετσιάνικης "Ακαδημίας των Περιβαλλοντικών Επιστημών", κήρυξε την Παρασκευή από την Ρώμη, όπου βρίσκεται, την εκστρατεία για τη συλλογή μεγάλου αριθμού υπογραφών, ώστε στο μέλλον να αποκτήσουμε ένα "Ποινικό δικαστήριο, αρμόδιο ειδικά για τα εγκλήματα κατά του Περιβάλλοντος".

"Δεν μπορεί, σήμερα, τα εγκλήματα κατά του Περιβάλλοντος να παραμένουν ατιμώρητα", τόνισε ο 77χρονος νομπελίστας στις δηλώσεις του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. "Προτείνω, λοιπόν, αυτό το δικαστήριο να μην επιλαμβάνεται, μόνον, δυστυχημάτων της κλίμακας του Τσερνόμπιλ, αλλά επίσης και όλων των περιπτώσεων μεγάλης αποψίλωσης μεγάλων δασών, της ρύπανσης του νερού, όπως και της καταστροφής των φυσικών πόρων" επειδή "όλα αυτά, είναι η κοινή μας κληρονομιά".
"Ας λειτουργήσουμε κερδίζοντας κυβερνητική υποστήριξη στον σκοπό μας, οι κυβερνήσεις από μόνες τους δεν θα κινηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση", υποστήριξε ο κ. Εσκιβέλ. "Πρέπει επίσης να συνεγείρουμε και τους λαούς", υπέρ του ίδιου σκοπού, προέτρεψε ταυτοχρόνως ο νομπελίστας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα συμπεριλάβει άραγε το δικαστήριο και τον ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Γκορ και τους τραπεζίτες που τον κατευθύνουν στην ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ενοχοποίηση και ΠΡΟΓΡΑΦΗ των λαών, ενόψει αναμενόμενων από ΝΑΣΑ-CERN μεγάλων κρύων, λιμών και μετακινήσεων πληθυσμών;
Επιπλέον:
Καλοκαίρι 2009: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ημισφαίριο από το νότιο... Προφανώς από 'υπερθέρμανση'.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ για ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΟΛΛΟΣΤΟ εξάμηνο, λόγω ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΗΛΙΟΥ
, ενώ αυτο-καταστροφικά, εγωμανή ιερατεία, ΜΜΕ και ψευτοοικολόγοι ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ την ανθρωπότητα, μπας και επιβιώσουν μόνον αυτοί σε ενδεχόμενα μεγάλα κρύα... Από τέτοια αλαζονεία ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ: φαραώ, Μυκηναίοι, Ρωμαίοι, Μάγια, σταυροφόροι, Μογγόλοι, Αζτέκοι, Ίνκας κοκ.
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall
http://www.youtube.com/watch?v=4WC27VxrksE
http://www.youtube.com/watch?v=x_-ZsdBA2XI

Κοσμικές ακτίνες, ηλιακές κηλίδες και παγετώνες:
Νέα ανακοίνωση του CERN για ενδεχόμενη παγκόσμια ΨΥΞΗ.

Αν θέλετε να δείτε ή και να κατεβάσετε την προχθεσινή παρουσίαση του CERN, κάντε κλικ εδώ:
http://indico.cern.ch/conferenceDisplay.py?confId=52576