12 Νοε 2008

Επιμένει η κα Καραβασίλη


Επιμένει η κα Καραβασίλη
ΣΚΑΪ
12/10/2008


Οι μετρήσεις δείχνουν ότι το εξασθενές χρώμιο παραμένει στον Ασωπό
Επιμένει η πρώην επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, Μαργαρίτα Καραβασίλη, στις καταγγελίες της για τον Ασωπό ποταμό.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα Καραβασίλη υποστηρίζει ότι ένα χρόνο μετά τις επισημάνσεις της για το εξασθενές χρώμιο, οι μετρήσεις αποδεικνύουν ότι τα πρόβλημα παραμένει και ζητά συμμόρφωση των βιομηχανιών, αφού -όπως λέει-, "οι βιομήχανοι πληρώνουν τα πρόστιμα και συνεχίζουν να ρυπαίνουν".

Αναφερόμενη στα πορίσματά της, με τα οποία εμποδίστηκαν η ανέγερση παραθεριστικού χωριού στην Πουνταζέζα Λαυρίου και η κατασκευή τσιμεντένιας πισίνας μέσα στη θάλασσα για τις ανάγκες ξενοδοχείου στο Λαγονήσι, η κα Καραβασίλη διερωτήθηκε τι άλλαξε στην νομοθεσία από την ημέρα που απομακρύνθηκε από το Σώμα και προχώρησαν τα έργα.

Τέλος, η κα Καραβασίλη επιμένει ότι είχε επανειλημμένως ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ ώστε να τον ενημερώσει, αλλά ο υπουργός την απέφευγε.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Καραβασίλη δικάζεται με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης. Το μέλος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης, Βασίλης Αναστασόπουλος, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι δεν "δεν είναι δυνατόν στην ακροαματική διαδικασία να ακούγονται σχόλια για πολιτικές πιέσεις και χρηματισμούς και να μην αντιδρά κανείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: