27 Μαρ 2009

Η Μπρόκοβιτς πιέζει για Ασωπό

Την παρέμβαση του αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα για το θέμα της μόλυνσης του Ασωπού ζητά η γνωστή ακτιβίστρια Έριν Μπρόκοβιτς, η οποία θα συμμετάσχει στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, στις 15 Απριλίου.

Άλλοι, πολύ πιο κοντά μας, εδώ στην Ελλάδα, κόμματα ή φορείς, δεν κάνουν και δεν έκαναν απολύτως τίποτε. Ούτε καν το αυτονόητο: Να δηλώσουν έστω την συμπαράστασή τους στην εκδήλωση που προγραμματίζουμε στο Κοινοβούλιο!

Θετική παρέμβαση, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη μας ότι "έρχεται από πολύ μακρυά" . . . σε αντίθεση με εμάς, που μόνο "νοερά" συμπαραστεκόμαστε σε ανάλογα προβλήματα που συμβαίνουν στην άλλη άκρη του κόσμου!

Ας την συνυπολογίσουμε σοβαρά δίπλα μας. Κοντά μας στον κοινό μας αγώνα όπου ο καθένας μας προσπαθεί να βάλει το "λιθαράκι" του!

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί. Για να αναδείξουμε άλλη μια φορά, με τρόπο τεκμηριωμένο, επιστημονικό και χωρίς εμπάθειες, όλα αυτά που πραγματικά συνθέτουν το πρόβλημα και κυρίως όλες τις συνέπειες που υφίσταται η περιοχή και οι κάτοικοι!

Το Συνέδριο στο Ευρωκοινοβούλιο, στις 14-04-09 αποτελεί μια ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ακούσουμε και κυρίως να μας ακούσουν "δια ζώσης" και η Μπρόκοβιτς, αλλά και κυρίως ο Επίτροπος, κ. Σταύρος Δήμας. Τα στοιχεία που διαθέτουμε είναι ατρτάνταχτα και ουδείς μπορεί να τα αμφισβητήσει.... Ίσως αποκτήσουμε και άλλους - πιο ουσιαστικούς - συμμάχους!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΡΙΝ ΜΠΡΟΚΟΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της Οργάνωσης "Φίλοι της Γης" όπου ζητά από τον αμερικανό αξιωματούχο να ασκήσει πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε να υδροδοτηθεί με καθαρό νερό η ευρύτερη περιοχή και όπου, επιπλέον ζητά να εφαρμοστεί άμεσα η περιβαλλοντική νομοθεσία και να σταματήσουν τα εργοστάσια να μολύνουν τον ποταμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: