29 Απρ 2009

Προτάσεις για υγιή επιχειρηματικότητα

Τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας που να προωθεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να συμβάλει ουσιαστικά στην αναθέρμανση της οικονομίας κατέθεσαν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο για την επιχειρηματικότητα, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Skai.gr.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης πρότεινε ένα μίγμα πολιτικής που δε θα αντιστρατεύεται στη λογικό , φέρνοντας ως παράδειγμα υγειούς επιχειρηματικότητας την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, ενώ τόνισε την ανάγκη άμεσης προώθησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


Από την πλευρά του ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρότεινε ένα σχέδιο αναθέρμανσης που θα στηρίζεται σε τρεις άξονες και τόνισε την ανάγκη ενός εκτεταμένου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, την ενίσχυση και δημιουργία μίας μεγάλης ενεργειακής βιομηχανίας με έμφαση τόσο στις παραδοσιακές, όσο και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ανακατασκευή των ιδιαίτερα ενεργοβόρων παλαιών κτιρίων της χώρας με στόχο την τόνωση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: