6 Μαΐ 2009

Περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στον Ασωπό

Στο πλαίσιο του διημέρου πανελλαδικών περιβαλλοντικών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ στις 9-10 Μαίου οργανώνεται την Κυριακή 10 Μαίου στις 10.30 π.μ., περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στον Ασωπό και συνάντησή του με τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής ώστε για άλλη μια φορά να πιστοποιηθεί από κοντά το μείζον πρόβλημα ρύπανσης της περιοχής και των υδάτων.

Στις 12.30 μ.μ. οργανώνεται συγκέντρωση και ομιλία του Δ. Παπαδημούλη, στον πεζόδρομο της Θήβας με θέμα: «Η ρύπανση του Ασωπού και οι παρεμβάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο». Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα φλέγοντα περιβαλλοντικά θέματα του νομού.

Η Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας και η θεματική «Πόλη, περιβάλλον, οικολογία» του ΣΥΡΙΖΑ, συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνάμεις στην εκδήλωση που διοργανώνουν φορείς για τη σωτηρία του Κορινθιακού, στην πλατεία της Αντίκυρας το Σάββατο 9 Μαΐου στις 7.00 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα πορίσματα δύο μελετών που για πρώτη φορά εκπονήθηκαν και αφορούν στη βιομηχανική ρύπανση των παράκτιων περιοχών της Αντίκυρας.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 5/5/2009 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: