6 Μαΐ 2009

Άμεσα έρευνα στον Ασωπό - Ξύπνησε ο Δήμαρχος Οινοφύτων;

Ο δήμαρχος Οινοφύτων Γιώργος Θεοδωρόπουλος ζητά έρευνα στον Ασωπό ποταμό από ελεγκτές του ΥΠΕΧΩΔΕ. Ο κ. Θεοδωρόπουλος κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ ότι την Τρίτη τα νερά του ποταμού είχαν μαύρο χρώμα στο τμήμα της βιομηχανικής ζώνης.


Απέδωσε την ρύπανση σε επιχείρηση της περιοχής την οποία δεν μπόρεσε να εντοπίσει και απέκλεισε πιθανή ρύπανση από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού. Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι έχουν ληφθεί δείγματα του νερού και θα σταλούν για περαιτέρω διερεύνηση.

Μας λέει ο Θανάσης Παντελόγλου:

"Το ειδατε; ;; Το ακουσατε ;;;

Ο Δήμαρχος Oινοφύτων έβαλε οικολογικά φυσεκλίκια και βγήκε στο Μεϊντάνι γιατί, λεει, χτες ο Ασωπός ήταν Μαύρος !!!!!! Έψαξε, λεει, αλλά δεν βρήκε "μπούκα εργοστασίου" πυ να ξερνούσε το μαύρο υγρό!!! (ο καυμενος θα λασπωθηκε! πρωταρης ειναι, δεν ξερει τα κατατοπια!!!). Ήταν εργοστάσιο !!!, για αυτό είναι σίγουρος!! (και οχι ο βιολογικός του Δήμου). Λύκος στα πρόβατα λοιπόν συγχωριανοί !!!!. Την συνταγή την ξέρει, μια εργολαβία του χρειάζεται!." Πρέπει να καθαρίσει ξανά το υπεχωδε την όχθη απο τα καλάμια, αυτό χρειάζεται ο Ασωπός, κατα την γνώμη του, για να βλέπουν τις μπούκες να ξερνούν!!! (Άλλο αν ειναι δικιά του δουλειά η χαρτογράφηση και οριοθέτηση Ασωπού με ζώνες προστασίας παρα Ασώπιες και δρόμους και αρνείται να την κάνει!!). Χτες κάλεσε τους ελεγχτές Περιβαλλοντος και θα πάνε σήμερα για δείγματα!!! (Αυτοί και αν είναι σαϊνια. Τσακμάκια μοναχά!!! Ελέγχουν με ραντεβού !! (σαν τους γιατρους του ΙΚΑ!!). Είχε τόση αγωνία για τα συμβάντα ο δήμαρχος, που σήμερα πρωι δεν πήγε να ελέγξει!!!. αν το ποτάμι είναι καθαρό ή βρώμικο! (το θεωρεί ταπεινό, αυτός είναι εκπρόσωπος του ΘΕΟΥ στο τόπο και ξέρει!!). Ο ίδιος θεωρεί ότι καθαρά νερά (άραγε απο που;;) πρέπει να πέφτουν στον Ασωπό για να αραιώνει την βρώμα!! (έτσι παραδέχτηκε εμμέσως το κόλπο που έκανε την ημέρα επίσκεψης των βουλευτών!! μαζι με τα κόκκινα χαλιά για Μητσοτάκη!!

Ανάθεμα τους είναι τελικά επικίνδυνοι, και άλλος χρόνος περνάει !! και άλλο μωρό 2,5 χρόνων διεγνώσθει με θανατηφόρα -οξεία Λευχαιμία. Που θα παει το έγκλημα αυτό ;;; Και να σκεφτεί κανείς ότι απλά την Πέμπτη το πρωί, αρκεστήκαμε να τους ξεφωνήσουμε ΕΠΩΝΥΜΩΣ απο το ΣΚΑΙ! Αν τους τα ξαναρίξουμε θα κανουν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! αυτός και ο Θειος του!!! Φίλοι ξεσηκωθείτε ! Επαναστατικοί καιροί έρχονται"!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: