22 Οκτ 2009

ΑΣΩΠΟΣ: Πόσες ακόμα “μελέτες”. Πόσες ακόμα καθυστερίσεις; Πόσοι ακόμα θάνατοι;

Διαβάζουμε για ακόμη μία φορά για την μελέτη Λοϊζίδου και για επιδοτήσεις και για “σχέδια” για το Περιβάλλον από το ιστολόγιο asopossos.wordpress.com/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σχέδιο για την εφαρμογή του προγράμματος Life σχετικά με το περιβάλλον και την βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων – Σχηματαρίου κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο

«Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας από κοινού με πολυτεχνείο και την επιστημονική ομάδα της κας Λοϊζίδου κατέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση το πρόγραμμα Life προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που αφορά στην βιομηχανική συμβίωση στη Βοιωτία και ειδικότερα στη περιοχή Οινοφύτων – Σχηματαρίου. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει κατατεθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει μετρίσιμα αποτελέσματα σχετικά με περιβάλλον αναδεικνύοντας οικονομικά και κοινωνικά πλεονεκτήματα ενώ παράλληλα προσφέρει και τεχνολογικά προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον μειώνοντας την πίεση σε αυτό δημιουργώντας επίσης και θέσεις εργασίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς.




Κάθε, μα κάθε φορά που το θέμα της ρύπανσης του Ασωπού έρχεται στην δημοσιότητα, βγαίνουν οι αρμόδιοι και μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια ότι δήθεν ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και μάλιστα, μέσω επιδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μην μας “χρεώσουν” πολύ.

Σε όλα αυτά έχουμε απαντήσει στο παρελθόν, απαντούμε και τώρα:

Δείτε το πλήρες ιστορικό της μελέτης Λοϊζίδου, τα επικίνδυνα σημεία, το παιγχνίδι που σχεδιάζουν να παίξουν σε βάρος μας και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: