8 Φεβ 2009

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Σερφάρω, σερφάρεις, σερφάρουμε!

Το αγαπημένο σπορ των νέων και των λιγότερο νέων στις μέρες μας. Η λέξη προέρχεται από το αγγλικό surf και την κατάλυξη – άρω. Είναι ένα αδόκιμο αλλά πολύ διαδεδομένο ρήμα (κυρίως στη γλώσσα της πληροφορικής και του ίντερνετ),, που σημαίνει πλοηγούμαι στο διαδίκτυο. Και όσο πιο πολύ «σερφάρουμε» τόσο περισσότερο συναντιόμαστε με ένα σωρό «blog», για τα οποία γίνεται πολύ κουβέντα τελευταία. Έχουν κατακτήσει δίκαια μια σημαντική θέση στην ενημέρωση.

Αλλά και το facebook! Και ας μην το "σνομπάρουμε" οι μεγαλύτεροι. Μπορεί να εκφράσει όλες τις ηλικίες και να αγγίξει όλα τα θέματα. Είναι πραγματικά ενυπωσιακό πως γεφυρώνεται σήμερα η ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία, ελλείψει άλλων καναλιών, ειδικά για τους νέους.

Βρίσκω φίλους από τα παλιά, αλλά και νέους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα, γράφω, γράφεις, απαντώ, απαντάς (chat στη γλώσσα του internet), γίνομαι fan ομάδων με διαφορετικά, συνδέομαι με ομάδες - κινητοποιήσεις, συντάσσομαι με "causes", ενημερώνομαι ...., αλλά και δημιουργώ ομάδες, "causes", κ.λ.π.

Η τραγωδία του Ασωπού αποτελεί ένα από τα θέματα που διακινούνται δραστήρια στο διαδίκτυο και ευτυχώς!

Η ενημέρωση "κάνει καλό"!

Μετά την εκφρασμένη πια με κάθε τρόπο ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=109738&lsc=1) δημιούργησα, στις 7 Φεβρουαρίου, έναν "CAUSE" ΜΕ LINK http://apps.facebook.com/causes/212271?m=6d54c0aa&recruiter_id=35114972
και τίτλο "Η Τραγωδία του Ασωπού: Να σταματήσει το έγλημα". Ήδη έχει περίπου 150 μέλη και αυξάνονται συνεχώς...

Είναι εντυπωσιακό!

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙς ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ, ΟΜΟΡΦΟ, ΑΓΩΝΑ

3 σχόλια:

vassia4444 είπε...

poly kalh protwvoulia.einai mia arxh ki afti na enhmerwthei enas kosmos epitelous!

Μαργαρίτα Καραβασίλη είπε...

Ευχαριστώ Βάσια. Και το πιο σημαντικό ότι πάμε καλά φίλοι! Σήμερα τα μέλη μας είναι ήδη 235. . . και κυρίως οι εξελίξεις τρέχουν! Δυνατά, δυνατάσ! Γίναν δυνατά τα αδύνατα!

vassia4444 είπε...

etsi..etsi.filoi ths facebookland enwtheite!ki enhmerwtheite!o Asopos sas xreiazetai!