18 Δεκ 2010

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΠΙΑ

ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ 3, ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.messapia-news.gr/eidiseis/messapia/to-problema-tou-nerou-ste-messapia-sten-ert.html

2 σχόλια:

αριστερός ψάλτης είπε...

Μαργαρίτα αν επιμένεις να αυτοαποκαλείσαι «αριστερή»…τότε … θα θεωρώ ύβρη όποιον με λέει αριστερό … στο Κοντοδεσπότι συνεχίζουμε να πίνουμε τοξυνομενο νερό ..
Μόνο «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ» ΚΑΙ ΜΗ ξεφτιλίζεις αυτή την λέξη

Μαργαρίτα Καραβασίλη είπε...

... μπορεί να συνεχίζετε να πίνετε "τοξινωμένο" νερό στο Κοντοδεσπότι... αλλά οι μελέτες και οι εργασίες για τα έργα υδροδότησης προχωρούν ... γιατί το Υπουργείο το φρονίζει !

... αλλά, γιατί στοχοποιείτε όλοι σας "μια Μαργαρίτα", λες και μπορεί μόνη της να πάρει τα μηχανήματα και να αρχίσει να υλοποιεί τα έργα...

... λες και έχει αρμοδιότητα να το πράξει όταν οι μόνοι που την έχουν είναι ο Δήμος, η Νομαρχία και η Περιφέρεια... (οι κατεξοχήν αρμόδιοι να υπεύθυνοι για τα ζητήματα υδροδότησης και όχι μόνο !!!

... και κάτι ακόμα: ανεξάρτητα από το ποιος από τους δυό μας αυτοαποκαλείται, είναι ή δεν είναι "αριστερός" ...
... είναι λυπηρό φίλε "αριστερέ ψάλτη" να εκφράζεις τέτοιες νοοτροπίες και αντιλήψεις, που όχι μόνο δείχνουν το ήθος σου, αλλά κυρίως προσβάλλουν την "Αριστερά" και εδώ αναφέρομαι στην ιδέα και τις αξίες της Αριστεράς και όχι σε κόμμα ή κόμματα (γιατί ποια αριστερά, αυτό είναι άλλη κουβέντα).

... πρέπει να καταλάβεις ότι το ζήτημα με το νερό δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τη Δεξιά ή το Κέντρο, αλλά με την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να παρέχει ασφαλές πόσιμο νερό (ανεξάρτητα τι "χρώμα" έχει η Πολιτεία).